Jaetun tunneloinnin käyttäminen

Jaetun tunneloinnin avulla voit valita, mitkä sovellukset eivät käytä VPN:ää muodostaessaan yhteyttä Internetiin. Vaikka VPN-yhteys on muodostettu, kaikki sovellukset, joiden VPN-yhteys on poistettu käytöstä Jaetussa tunneloinnissa, muodostavat yhteyden internetiin ilman VPN:ää. Kaikki muut laitteesi sovellukset muodostavat yhteyden VPN:n kautta.

Tämä voi olla hyödyllistä sovelluksille, jotka ovat epävakaita tai jopa lakkaavat toimimasta, kun VPN-yhteys muodostetaan, kuten pankki- tai sähköpostisovellukset, pikaviestintäpalvelut, toimituspalvelut jne.

Tässä osiossa

VPN-yhteyden poistaminen käytöstä yksittäisille sovelluksille

VPN-yhteyden ottaminen käyttöön yksittäisille sovelluksille